Om mig

Började officiellt med börsen 2015 när jag gick på gymnasiet, men hade inga pengar att investera. Fick ett startkapital på cirka 100k från mina föräldrar som jag sålde av ganska snabbt då jag ville investera själv (uh oh).

Bott utomlands och var nere på cirka 70k, hade förlorat på att byta jobb och flytta mellan länderna. Sedan dess har jag byggt upp portföljen igen och nuvarande värde kan du se under fliken “Portföljen” här på sidan.

Är född 1996 så när jag skriver detta så är jag 26 år gammal och inte varit med om en större börskrasch med mina egna pengar.

Investerar mest för att ha mer tid över att göra saker som jag själv vill göra. Mitt mål för tillfället är inte att pensionera mig tidigare än förväntat utan snarare kunna ta diverse breaks ifrån the rat race och göra saker som är annorlunda. Resa, förverkliga hemgjorda projekt, studera osv. Mitt ultimata mål är därmed inte att spara extremt mycket pengar under en så kort period som möjligt utan snarare att spara mer än genomsnitt för att kunna göra saker jag själv är intresserad av.

Videon nedanför passar dock bra in vart jag inte vill hamna. I ett ständigt hjul av att kräva mer och vilja ha mer materiella saker.