Månadsuppdatering – Mars 2022

En ny månadsuppdatering!

Såhär ser portföljen ut i mars 2022. Fick bonus på cirka 20k ifrån min arbetsgivare. Annars skulle portföljen vara ner ännu mer antagligen, men just nu ligger marknadsvärdet på:

                         444 351,25 kr

I februari låg det på 410k, så en ökning men dock endast bara genom insättningar. Annars har det dessvärre gått sämre utvecklingsmässigt.

Har sålt av en hel del mindre innehav och skapat “stora” portföljer istället och “stora” positioner. Känner mig mer bekväm så, sen har jag lite fonder genom SAVR/Alpcot/Fondo och även startat månadsspara lite i Utdelningsfavoriter by Hernhag.

Tycker Sparboxen är ett kul koncept av aktieinvest. Halvdyra avgifter dessvärre, köpavgiften blir 0,25% på mitt månadssparande men säljavgiften lär bli större.

Men det blir ett kul experiment att följa upp.

Net Worth totalt tog ett kliv uppåt efter att ha gått ner cirka 3 månader i rad.

Pensionen ligger på ungefär samma nivå som innan.

Så summerat så är det väldigt roligt med bonus och kunna köpa lite mer aktier/fonder. Men jag tror vi inte har sett blod på börsen än, så har cirka 60-70k på sparkontot ifall jag behöver slänga in lite krut.

Nu är vi nära halvmiljonstrecket igen, portföljen toppade på 476k förra gången. Förhoppningsvis når jag dit innan året är slut. Miljonen är steget efter.

By SJS

Svensk Investerare

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x